top of page

privé Training

Wil jij liever 1 op 1 training met de juiste persoonlijke aandacht om nog meer uit jezelf te kunnen halen of train je liever in een klein groepje om zo met de juiste aandacht aan je techniek, explosiviteit, sprintsnelheid, reactie vermogen, wendbaarheid, sprongkracht en je core stability te werken? Dat kan! Bij Voetbalschool de Purmer geven wij Privé Trainingen tot max. 4 kinderen tegelijkertijd.

Bij de privétraining is de focus nog meer gericht op individuele ontwikkeling. Je krijgt nog meer persoonlijke aandacht en maken van jouw voetbalprobleem een analyse met een bijbehorende persoonlijke doelstelling om daarna in het vervolgtraject via methodische stappen, specifiek met jouw individuele verbeterpunten aan de slag te kunnen gaan en jezelf daarin te ontwikkelen.

Voor ons maakt het dan ook niet uit of je al gevorderd bent of niet, bij ons is elk kind uniek! Wil je werken aan je techniek, schotkracht, zelfvertrouwen, coördinatie etc. wij van Voetbalschool de Purmer halen er uit wat er in zit op elk niveau.

De privétrainingen kunnen op zeer korte termijn gaan starten in overleg met u.

De privé trainingen zijn exclusief tenue en bal maar uiteraard heeft u ten alle tijde de mogelijkheid om ons tenue en/of andere merchandise aan te schaffen.

Aan het einde van de reeks van 6 trainingen ontvangt de speler een certificaat van deelname.

Er is een mogelijkheid om de sessie van 6 aan te vullen met een extra les, wanneer daar behoefte voor is zonder daar meteen weer 6 lessen voor te boeken. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om na de reeks van 6 privétrainingen aan te sluiten bij onze groepstrainingen.

Zie inschrijven extra les privétraining en techniektrainingen.

bottom of page