Partnership met Pro Season

Pro Season staat voor Professioneel Seizoen en heeft als visie dat jeugdsport vooral moet gaan over ontwikkeling en plezier van spelers en keepers. Dit is waar wij als voetbalschool de Purmer volledig achter staan.
Om dit te bereiken heeft Pro Season een innovatief platform ontwikkeld met gebruiksvriendelijke apps voor zowel spelers/keepers als trainers.

 

Bij ons staat opleiden en ontwikkelen centraal met als doel het beste uit jezelf te halen, vandaar dat wij deze samenwerking met Pro Season zijn aangegaan en vanaf nu onze eigen app kunnen gaan gebruiken.

Het werkt heel eenvoudig,

Stap 1: Elke ouder en/of kind download de app op zijn/haar telefoon.

Stap 2: Zodra wij het hoofdaccount hebben ingericht ontvangt u van ons een link om in te loggen.

Stap 3: Maak een wachtwoord aan en log in in de app 

 

 

De trainers zullen de spelers/keepers de komende tijd op de belangrijkste onderdelen gaan beoordelen. De spelers/keepers (én ouders) ontvangen hun eigen scores met persoonlijke feedback van de Hoofdtrainer (Alexander Bernard) in de app van Pro Season. 
In het dashboard van de app volgen wij als trainers live alle ontwikkelingen en progressie van de spelers/keepers.

Op aanvraag kunnen we aan de hand van deze resultaten heel gericht POP gesprekken voeren over de ontwikkelingen en voortgang van uw kind.

Deze app is geheel kosteloos voor u en is ingericht voor zowel de pakketten als voor de privé trainingen die wij geven.

U kunt dus ten alle tijden de ontwikkeling van uw kind volgen en kinderen die een eigen mobiel hebben kunnen met dezelfde inlog eventueel hun eigen voortgang volgen om te zien waar hij/zij in gegroeid zijn en/of zichzelf nog in kunnen verbeteren.

Wij zijn trots op deze samenwerking en hopen dat jullie net als wij ernaar uitkijken om van start te gaan met deze geweldige app.


Wil jij jezelf testen, ontdekken, uitdagen en ontwikkelen op voetbalgebied én je eigen progressie in de gaten houden? Schrijf je dan nu in.

Volg je liever privé trainingen om individueel aan de door jezelf aangegeven verbeterpunten te werken en de voortgang hiervan te volgen? Ook dat is mogelijk!
Uiteraard is het ook mogelijk om een keer gratis te komen proef trainen.

 

Pro Season en Voetbalschool de Purmer.png