top of page

Onze trainingen

Onze techniektrainingen zijn in de basis voor alle jongens én meiden in de leeftijdscategorie van 6 t/m 15 jaar en van elk niveau. Wanneer je voor het eerst bij ons komt trainen begin je met het Startpakket en volg je de trainingsopbouw die wij hanteren. Uiteraard word er met het indelen naar leeftijd en niveau gekeken zodat het plezier en daarmee de juiste ontwikkeling niet in de weg gestaan worden.

 

Onze performancetrainingen zijn niet alleen voor voetballers maar speciaal voor spelsporters. (voetbal, hockey, handbal, etc.)

Voor het verbeteren van o.a. explosiviteit, sprintsnelheid, reactie vermogen, wendbaarheid, sprongkracht en de core stability. Performancetraining is een belangrijk element in het voorkomen van blessures en het beter presteren op het veld. De specifieke spiergroepen die belangrijk zijn voor je sport worden tijdens deze training getraind. 

De performancetrainingen zijn er voor zowel jong als oud vanaf 8 jaar.

 

Naast deze trainingen geven wij ook privétraining waarbij er nog gerichter gewerkt kan worden aan de verbeterpunten met de juiste individuele aandacht, 1 op 1 of tot max 4 personen als je het samen met vrienden wil doen!

De teamtrainingen zijn gericht op een compleet team vanaf de O7 tot en met de senioren.

Een teamtraining met een juiste opbouw behoort tot de mogelijkheden maar ook een training a.d.h.v. een nader te bepalen voetbalprobleem welke speelt binnen het team. Denk hierbij o.a. aan het trainen van de opbouw of van het storen. Maar natuurlijk zijn er ook tal van andere mogelijkheden binnen deze training die we gericht en op maat trainbaar kunnen maken voor elk desgewenst team vanaf de JO7 tot en met de Senioren.

Tevens bieden wij voor volwassenen, 18+ een PurFit programma aan.

Met PurFit komen elementen uit krachttraining, looptraining, bootcampcircuit, trainen met eigen lichaamsgewicht en voor de liefhebbers intensieve voetbalvormen samen in een workout van een uur, die voor een kleine groep (ouders) van maximaal 12 personen op een van onze velden wordt gegeven.

bottom of page