top of page
A-Voetbal Voetbalschool de Purmer

a-
voetbal

A-voetbal staat voor Ability voetbal. Ability betekent het vermogen om iets te doen of een bepaalde taak uit te voeren. Het verwijst naar iemands bekwaamheid, vaardigheden of competenties om een bepaalde handeling of actie uit te voeren. Het kan ook verwijzen naar het potentieel van een persoon om iets te leren of te ontwikkelen.

Wij van Voetbalschool de Purmer hechten waarde aan het belang van inclusie, vriendschap, zelfvertrouwen en het waarderen van unieke talenten. Het benadrukken van positieve aspecten, structuur bieden en de nadruk leggen op teamwork en ondersteuning kan helpen om een positieve omgeving te creëren waarin alle kinderen zich gezien, gewaardeerd en betrokken voelen, ongeacht hun vaardigheden of uitdagingen. Elk kind is namelijk UNIEK!

Wij organiseren deze voetbaltrainingen voor kinderen met autisme "autistisch spectrum"/ass en voor kinderen die extra aandacht nodig hebben door hun motoriek, verminderd zelfvertrouwen, bepaalde gedragskenmerken of concentratieproblemen.

Wanneer een kind zich (nog) niet prettig voelt binnen een team, zich (nog) niet kan optrekken aan zijn/haar teamgenoten of überhaupt geen team-player is maar wel graag wilt sporten en ontwikkelen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Herkent u bovenstaande persoonskenmerken bij uw kind en zou u graag willen dat uw kind in een veilige omgeving met de juiste begeleiding lekker kan sporten dan staan onze trainers voor u  en uw kind klaar.

bottom of page