top of page
Trainingsmethodes Voetbalschool de Purmer

sponsoren
& partners


 

Beste potentiële sponsor,

Bij onze Voetbalschool geloven we sterk in de kracht van sport als middel tot groei en ontwikkeling. D.m.v. gevarieerde en uitdagende trainingen bieden we onze spelers niet alleen de kans om hun technische vaardigheden te verbeteren, maar ook om belangrijke eigenschappen zoals teamwork, leiderschap en doorzettingsvermogen te ontwikkelen. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin elk kind zich gesteund en aangemoedigd voelt om zijn of haar volledige potentieel te bereiken, zowel op het veld als daar buiten.

Maar wij kunnen dit niet alleen!  
Om onze missie te realiseren en een blijvende impact te maken in het leven van deze kinderen, hebben we de steun van gewaardeerde partners zoals u nodig.

Door samen te werken met sponsoren zoals u, kunnen we onze programma's uitbreiden, hoogwaardige trainingen blijven bieden, toegankelijkheid vergroten voor alle kinderen, ongeacht hun achtergrond, en blijven investeren in de groei en ontwikkeling van onze trainers.

Uw steun aan onze Voetbalschool gaat verder dan alleen een financiële bijdrage. Het is een investering in de toekomst van onze jeugd, een kans om een blijvend verschil te maken. Samen kunnen we een positief impact hebben die veel verder rijkt dan alleen het voetbalveld.

Als sponsor krijgt u niet alleen de voldoening van het ondersteunen van een waardevolle zaak, maar ook de mogelijkheid om uw naam te associëren met positieve waarden zoals inclusiviteit, ontwikkeling en gemeenschapsbetrokkenheid. We zijn er van overtuigd dat een partnerschap met onze voetbalschool voor u niet alleen een kans is om uw bedrijf te promoten, maar ook om een tastbaar verschil te maken in het leven van kinderen.

Heeft u interesse in één van onderstaande pakketten neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ook als u zelf ideeën heeft voor een mogelijke partnerschap kunt u ons mailen of bellen. 

01

Pagina Sponsor

Naam|Logo|Link op onze sponsorpagina

€120,- pj 

02

Homepage Sponsor

Naam|Logo|Link op onze homepage

€175,- pj 

03

Bal Sponsor

Logo op een bal

* minimale afname 4 ballen

€25,- per bal

04

Clinic Sponsor

2 á 3 x Naamvermelding op social media tijdens clinic promoties

€75,- pj

05

Social Media Sponsor

Bij al onze Social Media posts wordt de bedrijfsnaam vernoemd in een # en tekst

€200,- pj

06

Meidenvoetbal Sponsor

Bij al onze Social Media posts wordt de bedrijfsnaam vernoemd in een # en tekst

€100,- pj

07

Hoofd Sponsor

Logo|Link op de homepage

Aanschaf nieuwe materialen

Vermelding op social d.m.v. een # en tekst

€500,- pj

08

Ontwikkeling Sponsor

Draagt bij aan cursussen en/of opleidingen van de trainers

€750,- pj

pakket

Onze sponsoren & Partners

Intersport
Voetbalvereniging Wherevogels
mookys belettering
nog beschikbaar
nog beschikbaar
nog beschikbaar
nog beschikbaar
nog beschikbaar
nog beschikbaar
nog beschikbaar
nog beschikbaar
nog beschikbaar
nog beschikbaar
nog beschikbaar
bottom of page