top of page
Purfit Bootcamp Voetbalschool de Purmer

Purfit
Bootcamp

PurFit is ontstaan vanwege de stilstaande en wachtende ouders tijdens onze zondagtrainingen, maar is uiteraard toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar.

Met PurFit komen elementen uit krachttraining, looptraining, bootcampcircuit, trainen met eigen lichaamsgewicht en voor de liefhebbers intensieve voetbalvormen samen in een workout van een uur, die voor een kleine groep (ouders) van maximaal 12 personen op een van onze velden wordt gegeven. Het idee is dat je intensiever gaat sporten wanneer je het leuker vindt. Na een goede warming-up en een all-round workout, waarbij je al je spiergroepen traint, wordt de training afgesloten met een korte, maar zeer intensieve voetbalvorm.

Tijdens de training ligt de focus op het verbeteren van conditie, uithoudingsvermogen, snelheid, behendigheid, coördinatie en kracht. Dit wordt getraind doormiddel van intervaltrainingen, circuittraining, hardlopen en kracht- en uithoudingsoefeningen.

De training valt onder een high-intensity training. Deze trainingen houden je stofwisseling hoog waardoor je lichaam tot wel 24 uur na de training aan het verbranden is. Een goede PurFit training is “gaan tot het gaatje” , je daagt jezelf en de anderen uit om al het mogelijke uit de training te halen.

Wil je lekker actief bezig zijn kom dan snel eens langs voor een kennismaking en/of gratis proefles of schrijf je direct in. (*minimaal 4 deelnemers vereist om te kunnen starten)

Inschrijven doe je tijdelijk door een mail te sturen naar contact@voetbalschooldepurmer.nl of stuur een app naar 06-28737027. 

bottom of page