top of page
Techniektraining Voetbalschool de Purmer

TECHNIEKTRAINING
voor meiden

Meidenvoetbal is niet meer weg te denken in deze tak van sport en is onderhevig aan een enorme opmars

Wij ontvangen dan ook vaak aanvragen van meiden die naast hun reguliere trainingen zichzelf extra willen ontwikkelen. Om deze reden zijn wij achter de schermen druk bezig geweest om techniektrainingen te gaan verzorgen specifiek voor meiden in de leeftijdscategorie 10 t/m 15 jaar.

Deze meiden zullen dan ook apart van de huidige groep jongens op de zondagochtend van 10:00 tot 11:15 gaan trainen met elkaar.

Vaak, in tegenstelling tot jongens, beginnen meiden pas op een latere leeftijd met voetballen en ontberen daardoor nog enige basisvaardigheden welke in het spelletje vereist zijn en het plezier en zelfvertrouwen kunnen vergroten.

Om zoveel mogelijk meiden hiermee kennis te laten maken hebben wij een eenmalige introductieprijs van slechts €100,- i.p.v. €181,50

𝗗𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝗲𝗳:

 • 𝟴 𝗹𝗲𝘀𝘀𝗲𝗻 𝘁.𝘄.𝘃 €𝟭𝟭𝟱,-

 • 𝗧𝗲𝗻𝘂𝗲 𝘁.𝘄.𝘃. €𝟰𝟲.𝟱𝟬

 • 𝗕𝗮𝗹 𝘁.𝘄.𝘃. €𝟮𝟬

 • 𝗖𝗲𝗿𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝗮𝘁

Let op! De prijs voor het tenue geldt voor kindermaten t/m 164. Vanaf maat S berekenen wij een meerprijs van €8,- per tenue.

Wij hebben al een aantal meiden op de wachtlijst die staan te popelen om te beginnen. Dusssss ben jij die sportieve meid die zich verder wilt ontwikkelen, meld je dan snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Schrijf je vóór 1 maart in en profiteer van deze 𝗜𝗡𝗧𝗥𝗢𝗗𝗨𝗖𝗧𝗜𝗘 𝗗𝗘𝗔𝗟! (na 1 maart geldt de prijs €181,50)

 

We vereenvoudigen het voetballen door te trainen afgestemd op leeftijd, niveau en beleving van onze speelsters. Tevens trainen we voetbal echt, hanteren we veel herhalingen en zorgen we voor de juiste en gerichte coaching.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om de kinderen zelf te laten nadenken over voetbaloplossingen en zorgen we ten alle tijde voor een positieve benadering.

Onze focus ligt op de individuele ontwikkeling en zetten daar ervaren, professionele en gepassioneerde trainers voor in die de kwaliteit en intensiteit bewaken/waarborgen.

De trainingen bestaan uit 5 onderdelen van elk 15 minuten.

We starten de trainingen met een gezamenlijke warming-up en gebruiken daarbij o.a. de loopladders welke goed zijn voor de coördinatie en motoriek, wendbaarheid, reactievermogen, snel voetenwerk en start- en sprintsnelheid.

1. Warming up

2. pass en trap vormen

3. Duelvormen

4. Techniek

5. positiespellen

 • De Coerver Methode

Een zeer belangrijk aspect binnen onze trainingen is die van de Coerver methode. Deze methode staat voor een zo goed mogelijke bal beheersing, aangevuld met de nodige techniek en creativiteit.

Denk hierbij aan:

 • Eerste balcontact. Aanname en voortzetting. Effectiviteit van alles wat daarna gaat komen.

 • Passing (passen en trappen)

 • Dribbelen en versnellen met de bal aan de voet, kappen en draaien

 • Actie maken/ 1 tegen 1 d.m.v. schijnbewegingen en passeerbewegingen

 • Afwerken(kans creëren)

 • 1 tegen 1 is op te bouwen in 3 fases:

 • Geen weerstand - geen tegenstanden

 • Gemiddelde weerstand - Richting en/of moeilijkheid wordt aangegeven door de trainer

 • Volledige weerstand - tegenstander die de bal probeert af te pakken.

02-06 Inhaal mogelijkheid (alleen bij eerdere afgelastingen van onze kant)

De trainingstijden zijn van 10:00-11:15

Prijzen per reeks van 8 trainingen:

Wij trainen ten alle tijden in kleding van Voetbalschool de Purmer en onze bal voorzien van naam om de uniformiteit te waarborgen. De kleding schaft u aan tegelijkertijd met het Startpakket. Mocht uw kind in de tussentijd ergens uitgroeien is er de mogelijkheid om bepaalde items los aan te schaffen.

Zie kleding.

TRAININGSDATA BLOK 3:

10-03

24-03

07-04

14-04

21-04

12-05

26-05

02-06

*Nieuw! Seizoen abonnement.

Betaal 9 maanden een vast maandelijks bedrag vanaf €35,- per maand.

​Prijzen seizoen abonnement inclusief 24 trainingen (m.i.v. september '24)

bottom of page